Pagina's

maandag 27 augustus 2012

Piramide

Dag beste hobbyvriendinnen, zoals jullie al eerder hebben vernomen, heb ik me onlangs, na 25 jaar,  een nieuwe naaimachine aangeschaft.
De Huskvarna Viking is een moderne, vlotte machine. Gedaan met de stroeve knoppen, om breedte en lengte te bepalen, met een druk op het knopje, is dit meteen geregeld, wat een zaligheid ! Deze werd aangekocht met de bedoeling eens wat anders te doen, dan alleen maar haken. Haken is nog altijd m'n grote passie, maar eigenlijk ben ik wat ongeduldig van aard en moet het soms snel klaar zijn, niet te begrijpen he, ik weet het ! Haakwerk is mooi, maar het gaat niet zo snel vooruit als het naaien, hier heb je sneller resultaat !
Na een uiteenzetting van mijn schoonzus (Miekemoeche), over het hoe en wat van het piramidetasje, ben ik er in geslaagd er zelf reeds twee te maken. 'k Ben eigenlijk wel een beetje fier op mezelf, het mooie resultaat na enig prutswerk.6 opmerkingen:

 1. ziet er echt schattig uit... proficiat Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn mooie exemplaartjes! Ik wens je veel plezier met je nieuwe naaimachine. Ik heb hier eentje van je schoonzus dat overal mee naartoe gaat met al mijn kleingeld in, handig dingetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi gedaan Babs! Plezant hè! Jij gaat nog vééél deugd hebben aan je Skandinavisch vriendje ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weeral heel tof uit Barbara. Je maakt echt mooie dingen. Als je een verkoop adres in de states zoekt... je weet me te vinden he :-).
  Nog veel groetjes, Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gemaakt... ik heb hier geen bericht van ontvangen!
  Groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super !!! amai, ongelooflijk knap, Babs ! Ondertussen heb je misschien nog wel meer met je Viking kunnen maken, ben héél benieuwd !!
  groetjes
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen